Social Icons

Pages

Toyota, Türkiye'de Üretime Ara Veriyor

Merhaba değerli Toyota okurları,

Bu yazımızda sizlere Toyota Türkiye'den gelen bir haberi ileteceğiz. Toyota Türkiye başlıktan da anlaşılacağı üzere üretime ara veriyor. Fakat bu haber kötü bir haber değil hemen belirtelim. 

Toyota Türkiye üretime yeni Toyota Corolla sedan üretimine hazırlık için ara veriyor. 5-19 Kasım tarihleri arasında yeni model ile ilgili üretim hattında düzenlemeler ve deneme üretimlerine hazırlık yapılacak. Bu da aslında kısa süreli üretim durması demek. Ama sonuç bizler için iyi olacaktır. Her ne kadar Toyota blog olarak Toyota araçlarından 4x4 araçlar ile ilgili bilgiler versek de bu haber Toyota Türkiye üretimi ile ilgili olduğu için siz değerli Toyota severlere haber verme gereği hissettik.

Toyota Türkiye'den yapılan açıklamayı da sizlere aktaralım.
"Corolla modeli için 150 milyon Euro'luk model yatırımı planlandı.

Yeni model ile birlikte 800 kişilik ek istihdam oluşacak. İki vardiya olan üretim, Auris modelinin Kasım ayından itibaren İngiltere fabrikasında üretilecek olması sebebiyle, 19 Kasım 2012 tarihinden, Corolla'nın seri üretimi başlayıncaya dek tek vardiya olarak sürdürülecektir. Bu yapıda üretim hızı arttırılarak, Corolla üretimi öncesinde çalışanların hızlı üretime alışmaları sağlanmış olacaktır" denildi. 

Bu haber ile sizlere Toyota Türkiye'de Üretime Ara Veriyor haberini iletmiş olduk. Önemli gördüğümüz için sizlerle hemen paylaşmak istedik. Bu yazıda bir hayal kırıklığı yaşamanızı istemeyiz. Bu sebeple sizlere daha önce yazmış olduğumuz 4x4 Videoları Blog Sitesi yazımızı okumanızı öneriyoruz. Bu yazımızda sizlere çok beğendiğimiz bir blogdan bahsetmiştik. Beğendiğimiz ve özel seçim videolar hakkında bize bilgiler sunan bir blog. Site içerisinde muhtemelen Toyota araçları ile ilgili videolar da bulabilirsiniz. Merak ederseniz eğer, linke tıklayarak 4x4 Videoları Blog Sitesi yazısına ulaşabilirsiniz.

Değerli Toyota okuları, bir yazımızın daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Umarız beğendiğiniz ve sizleri aydınlatıcı içeriğe sahip bir yazı olmuştur. Toyota blog olarak, 4x4 araçlar haricinde de bu tarz Toyota'ya özel haberleri de sizlere iletmeye çalışacağız. Bir başka yazıda görüşmek dileğiyle, Hoşça Kalın.