Social Icons

Pages

Toyota Land Cruiser 55 Serisi

Yeni bir yazı ile sizleri selamlıyorum sevgili Toyota 4x4 sever arkadaşlar,

Bugün ki yazıda kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sıra geldi Toyota Land Cruiser 55 Serisi'nin tanıtımını yapmaya. Lafı fazla uzatmadan hemen konuya giriyorum ve Toyota Land Cruiser 55 serisinin tanıtımına başlıyoruz. Hadi bakalım.

Land Cruiser 55 serisi 1967 ve 1980 yılları arasında üretildi. 55 serisi gerçek anlamda Toyota Land Cruiser Station Wagon üretiminin başlangıcı anlamına geliyordu. Bu yıllarda üretilen Land Cruiser’lar station wagon
Land Cruiser’ların şeklinin ortaya çıkmasının başlangıcıydı. Kapı camları otomatik açılabilen ve arka bagaj kapağı katlanarak açılan Land Cruiser 4x4 wagon serisinin en önemli kasası olarak dikkat çekiyor. Geniş ve heybetli yapısıyla ne derece önemli adımlar atıldığı, günümüz Land Cruiser’ların atası olacağı zaten ilk bakışta anlaşılabiliyor. 4x4 dünyasına emin adımlarla ilerleyen Land Cruiser 4x4 bu serisi ile başarısına başarılar eklemeye hazır.

Toyota 4x4 blog sitesinde yayınlanan Toyota Land Cruiser 55 Serisi isimli makalemin sonuna geldik artık. Umarım beğenerek okuduğunuz ve Land Cruiser hakkında bilmediklerinizi öğrendiğiniz bir makale olmuştur.

Toyota 4x4 blog sitemdeki bir önceki Toyota Land Cruiser 40 Serisi adlı yazımda Toyota Land Cruiser 40 serisi hakkında bilgiler vermeye çalışmıştım. İlginizi çekeceğinizi düşünüyorsanız linkin üzerine tıklayarak makalemi okuyabilirsiniz. 

Bir sonraki Land Cruiser makalemde kalan serileri tanıtmaya devam edeceğim. 4x4 Toyota'yı takipte kalın diyor, huzurlarınızdan ayrılıyorum. Hoşça Kalın.